Over Yvonne

Geboren in 1962 in Rotterdam, waar nuchterheid, daadkracht, directheid de mentaliteit is en daar groeide ik mee op. Toch was ik voor die tijd al een hoog sensitief kind. De uitdaging om dit te laten bestaan en tegelijkertijd met beide benen op de grond te blijven, was een natuurlijke drang om mijn eigenheid vorm te geven in de realiteit die er toen was. Steeds beseffend dat ik met luchtigheid, humor en een dosis aanpassing het aardse ‘spel’ kon blijven meespelen, zonder mijzelf te verliezen.

Heel pittige gebeurtenissen zijn de revue gepasseerd, o.a. na een ernstig ongeluk een BDE (bijna dood ervaring) op mijn 24e. Vanaf mijn 11e jaar leed ik aan chronisch eczeem en allergieën, die mij uiteindelijk in het alternatieve circuit hebben gebracht. Via NEI therapie vond er genezing plaats en dat heeft mij aangezet om ook de opleiding te gaan volgen.

Vanaf die tijd heb ik zoveel bij geleerd en heel veel ervaring opgedaan. Nog steeds werk ik dagelijks met veel passie en plezier in mijn praktijk en heb ik duizenden mensen weer op weg kunnen helpen.

Er is zoveel meer dan we kunnen zien, de wereld van het onzichtbare is duizenden malen groter, dan de zichtbare wereld.