Tarieven en vergoedingen

Tarieven

De kosten voor een consult:

 • Persoonlijk consult in de praktijk €45,- per half uur (30 minuten)
 • Telefonische consulten zijn ook €45,- per half uur (30 minuten)
 • Voor vragen via e-mail of telefoon, adviesaanvragen, screenings en controles hanteer ik een minimumtarief van €45,- per consult van minimaal een half uur (30 minuten)

Vanwege mijn volle schema is het vaak niet mogelijk om last minute een afspraak te maken. Maar mail mij gerust. Mocht er uitval zijn en als mijn wachtlijst niet te vol is kan het zomaar lukken!

Als u een afspraak wilt annuleren, verzoek ik u dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Als u dit niet doet, ben ik genoodzaakt om minimaal één uur consult in rekening te brengen.

Heeft u moeite met het betalen van de rekening, bijvoorbeeld omdat uw verzekering de behandelingen niet dekt, dan kunnen we een financiële regeling bespreken.

Betaalvoorwaarden:

 • Betalen kan contant of via internetbankieren/overboeking.
 • Betaling graag binnen 14 dagen.
 • Volgende sessies worden ingepland na betaling van de eerste sessie. In een wekelijks traject krijgt u een factuur van alle data van dit traject.
 • Als erkend behandelaar ben ik in het bezit van een AGB-code (zorgaanbiedernummer) en een praktijkcode. Deze worden erkend door alle zorgverzekeraars.

Ik werk strikt op afspraak. U wordt dan ook vriendelijk verzocht om op tijd te komen. De praktijk heeft geen wachtruimte.

Vergoedingen

 • Sinds 1 februari 2008 ben ik lid van de V.B.A.G. en sinds 1 januari 2015 lid van de RBCZ, de koepelorganisatie voor de CAM therapeut, Registertherapeut. Als A-licentiehouder vergoeden de meeste zorgverzekeraars mijn consulten.
 • Om in aanmerking voor vergoeding te komen, heeft u een aanvullende verzekering nodig. Mijn consulten vallen onder de noemer natuurgeneeskunde of alternatieve geneeswijze.
  Uw eigen risico wordt niet aangesproken.
 • Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor aanvang van uw eerste consult of u in aanmerking voor vergoeding komt. In veel gevallen wordt (een deel van) de behandeling vergoed.
 • Bij het eerste consult neemt u uw verzekeringspasje mee, of uw verzekerings-/polisnummer.
 • Na afloop van een traject van sessie/behandeling krijgt u de factuur via e-mail. Deze factuur kunt u meteen indienen bij uw zorgverzekeraar. Uw verzekering keert meestal binnen 2 weken uit.

Vraag voor het eerste consult na of de VBAG en RBCZ een contract hebben met uw zorgverzekeraar. Dit om achteraf teleurstelling te voorkomen!

Wat anderen ervaren

Petra
Lees verder
Heel vertrouwd, goede behandeling en adviezen. Mijn allergie is een heel stuk minder.
David
Lees verder
Bedankt voor alles Yvonne!
Ingrid
Lees verder
Yvonne is zeer deskundig en bekwaam. Ik heb het als zeer fijn ervaren dat zij zoveel rust uitstraalt en alle tijd neemt om naar mij als mens & ziel te kijken en te luisteren. Yvonne laat je voelen en ervaren waar je in je systeem nog blokkades hebt zitten. Dit doet zij op een zachte en betrokken manier. Met veel geduld weet zij haarfijn de oorzaak van de klacht op te sporen. Heel intrigerend om te ervaren hoe Yvonne te werk gaat. Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken, je bent bij haar in hele goede handen.
MLK
Lees verder
Niks dan lof over deze therapeut! Zij heeft mij heel goed geholpen en als ik een terugval heb dan helpt ze me met een paar sessies er weer doorheen. Ze is meer dan 5 sterren waard voor mij.
Hanneke
Lees verder
Al jaren mijn steun en toeverlaat als de reguliere manieren van helen niet werken. Alle 4 mijn kinderen leest ze feilloos en weet altijd de vinger op de zere plek te leggen met uiteindelijk balans en rust als resultaat. Uniek mens met een prachtige, krachtige persoonlijkheid. Hier voel je je meteen op je gemak.
Wietske
Lees verder
Heel fijn ervaren, ik ben zoveel opgeknapt, weer energie, zoveel blijer voel ik mij, Yvonne is zo rustgevend en neemt de tijd om je goed te helpen, ben blij dat onze zoon tegen me zei daar moet je naartoe gaan,ik heb er geen spijt van dat ik dat gedaan heb🌹👍
Gladys
Lees verder
Op zoek naar behandeling voor de Lyme-ziekte, ben ik bij Yvon terecht gekomen. Onder haar hartverwarmende, respectvolle, liefdevolle, professionele begeleiding ben ik weer gaan genieten van het leven. Thuis komen bij mezelf door haar begeleiding, zij is zo krachtig hierin. Voor het eerst in m’n leven heb ik diepe vrede gevoeld. Een consult bij Yvon kan ik je van harte aanbevelen.
Saskia
Lees verder
Deze prachtige vrouw heeft mijn leven zo veel verbeterd. Al mijn hele leven heb ik slaapproblemen en omdat de reguliere geneeskunde niets meer voor mij kon betekenen kwam ik bij Yvonne terecht. Ik slaap weer als een roosje. Ook ben ik van al mijn allergieën af. Mijn dochter en man hebben ook hele goede ervaringen. Ik kan Yvonne iedereen aanraden!
Previous
Next