Cursusaanbod

Elke maand worden er bij voldoende aanmeldingen cursussen, workshops en trainingen gegeven. Voor particulieren, professionals, groepen en bedrijven. U kunt deze los van elkaar volgen.
Wilt u de hieronder genoemde cursussen volgen en heeft u interesse in het overige aanbod, neem dan contact met mij op. Alle trainingen kunnen aaneensluitend gegeven worden.  De tijd vernieuwt zich steeds, zo ook de trainingen; volledig afgestemd op de tijd van vooruitgang. We gaan mee met de steeds snellere stroom van vernieuwing en geven hier vorm aan!
U kunt mij ook uw wensen kenbaar maken, over wat u specifiek leren wilt. U krijgt van mij dan een persoonlijke op maat gemaakte training.

Hier een greep uit mijn aanbod van cursussen:

 • Werken met de biosensor; basisvaardigheden biosensor. Dit is een 2-daagse training.
 • Hoog frequent testen met de biosensor. Dit is een 1-daagse training, alleen te volgen na de basisvaardigheidstraining.
 • Leren werken met het energetisch ontstoren van allergieen, intoleranties, vaccinaties en verdovingsmiddelen (anesthesia). Dit is een 2- tot 4-daagse training.
 • Werken met de 10 krachtbronnen en Verzamelpunt. Deze bronnen reiken ver voorbij de chakravelden en vinden aansluiting in de velden van het eenheidsbewustzijn. Dit is een 1-daagse training.
 • Workshop: “Laten we maar gewoon weer eens gaan voelen“. Dit is een 1-daagse training.
 • Workshop: “Energetisch werken vanuit innerlijke afstemming“. Dit is een 1-daagse training.
 • Basisvaardigheid: “Werken vanuit de aquariusmystiek, 13 chakra-leer“. Vervolgtraining: “13 chakra-leer uitgebreid.” Dit is een 6-daagse training.
 • Basisvaardigheid: “Werken met de 39 Universele symbolen van transformatie, transmutatie en (her)creatie“. Dit is een 1-daagse training.
 • Basisvaardigheid: “Werken met micro organismen, het inzetten van elementen die micro organismen uitdoven, het bestrijden van de meest voorkomende ziekten“. Dit is een 1- daagse training. Vervolg: “Werken met en het geven van trainingen op het gebied van de ziekte van lyme en de co-infecties“. Dit is een 2-daagse training.
 • De Essentie van de ziekte van lyme, verdiepingcursus. In de cursus verkrijgt u inzicht in de lagen van bewustzijn, op lichamelijk, emotioneel, spiritueel, energetisch en Bron-niveau. Lyme en “lyme-achtige processen” worden helder, inzichtelijk en praktisch gemaakt. Dit is een 2- tot 4-daagse training.
 • Inzicht in en werken met MIASMA. Werken met de 4 grote miasma: Tuberculine, Psora, Sycose en Syfilis en 35 kleinere miasma. Transformatie in de familielijnen en zielenlijnen van deze generatietrauma’s. Dit is een 1- tot 2-daagse training.
 • Energetisch werken met frequenties, trillingen, velden van bewustzijn en eenheidsbewustzijn. Zuiveren van uw eigen bewustzijnslagen. Leren waarnemen en er een vertaalslag aan geven.
 • Kennismaken met N.E.I. (Neuro Emotionele Integratie) basisprincipes. Dit is een 1-daagse training.
 • Psychotherapeutisch werken met de rollen en functies van onze subpersoonlijkheden, door middel van analyse, testen, vraagstelling, in kaart brengen, voice dialogue en psychosynthese. Dit is een 1-daagse training.

Locatie van de trainingen/cursussen/workshops variëren. De training is te volgen in Almere, Zeewolde, Lelystad of bij in uw bedrijf of omgeving.

Wat anderen ervaren

Petra
Lees verder
Heel vertrouwd, goede behandeling en adviezen. Mijn allergie is een heel stuk minder.
David
Lees verder
Bedankt voor alles Yvonne!
Ingrid
Lees verder
Yvonne is zeer deskundig en bekwaam. Ik heb het als zeer fijn ervaren dat zij zoveel rust uitstraalt en alle tijd neemt om naar mij als mens & ziel te kijken en te luisteren. Yvonne laat je voelen en ervaren waar je in je systeem nog blokkades hebt zitten. Dit doet zij op een zachte en betrokken manier. Met veel geduld weet zij haarfijn de oorzaak van de klacht op te sporen. Heel intrigerend om te ervaren hoe Yvonne te werk gaat. Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken, je bent bij haar in hele goede handen.
MLK
Lees verder
Niks dan lof over deze therapeut! Zij heeft mij heel goed geholpen en als ik een terugval heb dan helpt ze me met een paar sessies er weer doorheen. Ze is meer dan 5 sterren waard voor mij.
Hanneke
Lees verder
Al jaren mijn steun en toeverlaat als de reguliere manieren van helen niet werken. Alle 4 mijn kinderen leest ze feilloos en weet altijd de vinger op de zere plek te leggen met uiteindelijk balans en rust als resultaat. Uniek mens met een prachtige, krachtige persoonlijkheid. Hier voel je je meteen op je gemak.
Wietske
Lees verder
Heel fijn ervaren, ik ben zoveel opgeknapt, weer energie, zoveel blijer voel ik mij, Yvonne is zo rustgevend en neemt de tijd om je goed te helpen, ben blij dat onze zoon tegen me zei daar moet je naartoe gaan,ik heb er geen spijt van dat ik dat gedaan heb🌹👍
Gladys
Lees verder
Op zoek naar behandeling voor de Lyme-ziekte, ben ik bij Yvon terecht gekomen. Onder haar hartverwarmende, respectvolle, liefdevolle, professionele begeleiding ben ik weer gaan genieten van het leven. Thuis komen bij mezelf door haar begeleiding, zij is zo krachtig hierin. Voor het eerst in m’n leven heb ik diepe vrede gevoeld. Een consult bij Yvon kan ik je van harte aanbevelen.
Saskia
Lees verder
Deze prachtige vrouw heeft mijn leven zo veel verbeterd. Al mijn hele leven heb ik slaapproblemen en omdat de reguliere geneeskunde niets meer voor mij kon betekenen kwam ik bij Yvonne terecht. Ik slaap weer als een roosje. Ook ben ik van al mijn allergieën af. Mijn dochter en man hebben ook hele goede ervaringen. Ik kan Yvonne iedereen aanraden!
Previous
Next