Werkwijze

Waar u ook voor komt, alles wordt bekeken vanuit verstorende of blokkerende frequenties/trillingen in uw lichaam en geest, die om oplossingen vragen, een verhaal te vertellen hebben en weer in harmonie willen Zijn.
ALLES IS TRILLING, veel onzichtbaar en zichtbaar bv. in de vorm van een steen, dat is een zeer verdichte trilling, net zoals ons lichaam, maar onze geest bv is onzichtbaar voor vele, maar ’trilt’ wel door ons heen!
Lichaam en ziel zijn de gestalte van de geest. Als die 3 in balans zijn, kan het leven stromen. Zit je lekker in je vel…..Uw geest en lichaam weten van uw leven(s), uw levenservaringen geven uw ziel en uw persoonlijkheid ‘karakter’. Elke cel in uw lichaam weet dat. Geest is de bewaarplaats van alle indrukken, gevoelens en belevenissen die je ervaren hebt. Zo ordenen we heel natuurlijk ons leven en laten we het stromen of raakt het ergens in verwarring of ontstaat er in die trillingen chaos, pijn en blokkades.
Het is een natuurlijk, menselijk streven om zoveel mogelijk in balans te zijn en blijven. Daar hebben we hoog kwalitatieve ‘gereedschappen’ voor meegekregen bij geboorte. Dit zijn o.a.: Onze aardse en kosmische zintuigen, ons hart, ons gevoel, onze intuitie en ons geheugen/herinneringen. Vele van ons zijn ‘vergeten’ hoe dat gebruikt kan worden en lijken hun krachten en kwaliteiten, verloren te zijn. We kunnen veelal alleen nog maar denken, vastgezet in rollen, controle, overtuigingen en conditioneringen.
(echt diep) Voelen is vaak ver naar de achtergrond verdwenen……

Mijn leven is zo verlopen, dat ik die kwaliteiten ben blijven herinneren en ben blijven gebruiken en ze daardoor nog meer kon verscherpen en bekrachtigen. Deze natuurlijke krachten gebruik ik in mijn werk, waardoor ik heel groots, breed en ruim kan kijken, waarnemen, voelen, horen, zien en weten.
Deze trillingen/frequenties zijn energie en daar hebben we het woord “bewustzijn” aan gegeven. Het bewustzijn weet van het menselijke aardse bestaan en het onderbewustzijn Weet dat het aangesloten is op de grote kosmische ‘computer’, het geheugen van alles wat er IS.
Via het onderbewustzijn raadpleeg ik uw innerlijk en authentiek geheugen om de oorzaak van uw klacht helder te krijgen….
Door middel van afstemming verkrijgen we inzicht, overzicht en uitzicht op de aanpak van de oorzaken van uw hulpvraag/klacht.
Ik werk met kinesiologische vaardigheden en daarbij zo nu en dan met een biosensor . Een fijngevoelig apparaatje, dat met gemak verticaal of horizontaal uitslaat, doordat het reageert op frequentieverschillen, die u onzichtbaar uitzendt. Kom het ervaren!