Werkwijze

Toegepaste werkvormen zijn o.a.: NEI therapie, natuurgeneeskundige therapie, energetische therapie

Waar u ook voor komt, uw hulpvraag wordt bekeken vanuit de oorzakelijke bron(nen) van waaruit de klachten zijn ontstaan. De ervaring leert dat alles met elkaar verbonden is. Lichamelijke klachten zijn signalen van disbalans, die op dieper onbewust of onderliggend niveau zijn ontstaan. Wij bestaan uit meer ‘lichamen’ dan we kunnen zien en het meest ijle lichaam is het spirituele lichaam, dan volgt het energetische lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam en uiteindelijk zichtbaar en voelbaar in het fysieke lichaam. Als een verstoring of disbalans in de lichamen niet opgelost wordt, kan het er fysiek als klacht uitkomen.

Het is een natuurlijk, menselijk streven om zoveel mogelijk in balans te zijn en blijven. Daar hebben we hoog kwalitatieve ‘gereedschappen’ voor meegekregen bij geboorte. Dit zijn o.a.: Onze aardse en kosmische zintuigen, ons hart, ons gevoel, onze intuïtie en ons geheugen/herinneringen. Vele van ons zijn ‘vergeten’ hoe dat gebruikt kan worden en lijken hun krachten en kwaliteiten, verloren te zijn. We kunnen veelal alleen nog maar denken, vastgezet in rollen, controle, overtuigingen en conditioneringen.
(echt diep) Voelen is vaak ver naar de achtergrond verdwenen……

Bij een eerste consult (intake) wordt er meteen vanuit de hulpvraag/klachten gewerkt en alle oorzaken in kaart gebracht, zodat we in de volgende consulten kunnen werken aan de oorzakelijke punten op weg naar heling en balans.
Naast energetische afstemming (helder voelen/zien/waarnemen/horen) werk ik met een biosensor om eenvoudig met het onderbewustzijn te communiceren.

Komt u het ervaren!