Dit is een afbeelding van een water fles

De kracht van water en gedachten

De kracht van de trillingsvelden drukt zich uit in frequenties of Herz. Zo kan je een gedachte uitzenden die een positief of negatief trillingsveld bij zich draagt. Dus alles wat je denkt wordt werkelijkheid, dat is wat je zelf creëert. Continue zenden wij met z’n allen dus miljarden gedachten uit naar collectieve velden.

Om te bewijzen dat deze krachten werkelijk bestaan en vorm kunnen aannemen, heeft de Japanse wetenschapper Emoto Masaru (2004) als een van de eerste een mogelijkheid gevonden om de kracht van gedachten, woorden en gebeden op of via water vorm te geven door middel van fotografie. De micro deeltjes van water zijn gefotografeerd en laten zien hoe een watermolecuul van structuur veranderd als deze onder invloed geweest is van emoties, positieve en negatieve woorden, affirmaties, stoffen, afbeeldingen en gedachteninput. De structuur van de waterkristallen verandert volkomen in chaos als er een negatieve trilling via het water doorgegeven is. Zo ook het tegenovergestelde; schitterende waterkristalvormen en een evenwichtige structuur bij positieve woorden/intenties.

Omdat ons lichaam voor 70% uit water bestaat, kan je voorstellen wat je eigen gedachten in je lichaam teweeg kunnen brengen! Daarnaast geeft ons dit de mogelijkheid om toe te voegen wat we nodig hebben of tekort komen. Je kunt bijvoorbeeld een leeg flesje zonder etiket vullen met water en daar iedere gewenste tekst of woord opschrijven, om tot je te nemen. Als je bijvoorbeeld een tekort aan ijzer hebt, schrijf je dat op een flesje (de chemische naam) en laat dat minimaal 4 uur opladen. Dan drink je dit op en de informatie in de watermoleculen wordt dan doorgegeven aan het vocht in jouw lichaamscellen en zo weet het lichaam weer dat het ijzer mag genereren. Iedere cel heeft bewustzijn en reageert op het grote bewustzijnsveld waartoe deze behoort, het is er een onderdeel van.

Alles wat lichaam, geest en stof is, is eigenlijk één grote vibrerende massa die tot in de allerkleinste en dus met het blote oog onzichtbare deeltjes, in beweging is, informatie ontvangt, uitzendt, doorgeeft en trillingen verhogen en verlagen kan naar nieuwe trillingsfrequenties. Niets staat vast en is voortdurend in beweging!

Natuurlijk kan je bijvoorbeeld IJzer opschrijven, maar iedere gedachten of stof bewust in je lichaam binnen laten komen en erop vertrouwen dat jouw cellen deze info via jouw gedachten, jouw fijnstoffelijke lichaam doorgeeft aan jouw fysieke lichaam en er zo genezing of verbetering kan plaatsvinden.

Een mooi boek naast het boek van Emoto, M. (2004), ‘The Hidden Messages in Water’ is het boek van Hamilton, D. R., PhD. (2009), ‘It’s the Thought That Counts: Why Mind Over Matter Really Works’.  Een ander boek dat ik aanraad is het boek van Rutherford, D. (2007), ‘Gedachten worden DINGEN / druk 1: een spirituele weg naar persoonlijke kracht en financiële onafhankelijkheid.’

Zelf ben ik nog altijd onder de indruk van een verhaal wat ik gehoord heb en bewijst dat overtuigingen, de kracht van gedachten zelfs tot de dood kunnen leiden. Het verhaal gaat over een man die ’s nachts de koelwagons in treinen bevoorraadde. Zijn grootste angst was dat, om wat voor een reden dan ook, de deur van de koelwagon zou dichtvallen. Deze deuren kunnen namelijk van binnenuit niet geopend worden en vreesde hij dood te vriezen. Op een nacht werd zijn grootste angst inderdaad waarheid, de deur viel dicht. Hij schreef zijn dochter dat hetgeen hij het allermeest vreesde nu werkelijkheid geworden was en nam afscheid van haar. De volgende morgen werd hij inderdaad dood aangetroffen, maar wat bleek: de koeling van de wagon waarin hij opgesloten zat was die nacht niet aan. Zijn angstgedachten hadden zijn systeem lamgelegd, waardoor hij gestorven is.

Werkwijze flesje water opladen

  1. Neem een leeg (spa) flesje of een groot glas/kan en schrijf daar met zwarte stift op een etiket de naam van de gewenste stof/affirmatie op;
  2. Vul het flesje met water en laat dit minimaal 4 uur opladen. Drink het water op en vul zo nodig het flesje weer met (leiding)water. Om een goed resultaat te behalen doe je dit 3 weken. Natuurlijk kan je dit ook door je intuïtie laten bepalen.
  3. Je kunt ook dagelijks je kopje drinken of water opladen met de kracht van jouw intentie of gedachte. Wees creatief!

Eén reactie

  1. Mooie teksten n inhoud n wat je doet v anderen.naast geld verdienen voel ik n gepassioneerd iemand…..inspirerend v mij. Via mn zwanger martijn katsman kwam ik op je website. Werkze..grtn davy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere posts

Inhoud